Kostnadsfritt designförslag till ny hemsida eller logotyp, kontakta oss redan idag! Ja, tack!

Kontaktformulär

Skaffa fler kunder med Google

Vi hjälper till med sökmotoroptimering och AdWords så du kan fokusera på att ta hand om dina nya kunder



Driver du ett företag och vill ha fler kunder? Oavsett om du har en trafikskola i Södertälje, tandläkarmottagning i Umeå eller inredningsbutik i Eskilstuna så måste du synas på Google för att få fler kunder.

Idag använder 86% av Sveriges befolkning Google för att hitta information om varor och tjänster. Det är dessutom en siffra som växer stadigt varje år, så om du idag har en marknadsföringsstrategi utan Google i tankarna är det dags att tänka om.

Att lägga en del av eller hela din marknadsbudget på Google kostar dessutom mindre och ger högre avkastning än traditionell media, t.ex. tidningsannonsering. Anledningen är enkel, på Google syns du för de besökare som faktiskt söker efter det du säljer.

Jämför detta med tidningsannonsen, även om tidningen har många läsare, hur många av dessa är faktiskt intresserade av det du säljer? Om du lyckas få några kunder av alla läsare så är det inte kostnadseffektivt, du betalar fortfarande för väldigt många läsare som bara bläddrar förbi din annons och inte minns den imorgon.

Med Google så hamnar hela din budget på enbart relevanta besökare, ingen som bläddrar förbi eller ignorerar ditt budskap. Enkelt förklarat, om du lägger samma investering på Google som på tidningsannonsen får du fler nya kunder.

Oavsett hur din nuvarande marknadsföring ser ut så är en sak säker, för varje dag som går så söker nya potentiella kunder på Google efter det du säljer.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig få fler kunder? Maila Robert på robert@kringelstan.se eller ring på 08-550 999 10.